17/03/17 – Handzame Classic

Morgen vrijdag 17/03 gaat de Handzame Classic door. Deze traditionele sprintkoers (UCI Europe Tour 1.1) start om 12u30 in Bredene (Staf Versluyscentrum) en komt rond 17u15 aan in de Handzamestraat te Handzame. Na één grote ronde (die richting de Westhoek, De Moeren gaat, de wind zal strak waaien uit het ZW, Windkracht 5, de waaiers komen er aan) passeren ze na 150 Km een eerste maal aan de Aankomstlijn. Er volgen dan nog 3 plaatselijke ronden van 15.8 Km. vooraleer ze afgevlagd worden. Volgende ploegen komen aan de start: WorldTour: Quick-Step Floors (Bel), Lotto-Soudal (Bel), Katusha-Alpecin (Zwi), Bora-Hansgrohe (Dui). Professioneel continentale teams: Wanty-Groupe Gobert (Bel), Sport Vlaanderen-Baloise (Bel), Veranda’s Willems-Crelan (Bel), WB-Veranclassic (Bel), Roompot-Nederlandse Loterij (Ned), Gazprom-Rusvelo (Rus), CCC-Sprandi Polkowice (Pol), Israel CA (Isr), Aqua Blue Spor (Ier), Nippo-Vini Fantini (Ita).Continentale ploegen:Joker-Icopal (Noo), Pauwels Sauzen-Vastgoedservice (Bel), Team Coop (Noo), An Post-Chainreaction (Ier), Development Team Sunweb (Dui), Lepoard PC (Lux), Tarteletto-Isorex (Bel), Cibel-Cebon (Bel). Laten we duimen dat Mathias over dezelfde benen beschikt als gisteren, dan kan er weer een mooie ere-plaats inzitten!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *