Een super prestatie in Nokere Koerse: 10de plaats voor Mathias

Zoals jullie al van de media of andere supporters hebben vernomen heeft Mathias vandaag een schitterende prestatie neergezet. Deze middag, 12u15, een 180-tal renners staan klaar aan de start onder een mooie zonnehemel. Tijdens de neutrale zone ontstaat er een valpartij van een 40-tal renners waarin Mathias ook betrokken was. Op dat moment zonk de moraal van Mathias naar kelderniveau. Nadien kon hij zich goed herstellen in het peloton. Naarmate de koers vorderde was Mathias steeds mee vooraan te vinden. Na een vroege vlucht van een zestal renners kwam alles in de plaatselijke ronden weer bij elkaar. Mathias werd beter naar het einde van de wedstrijd en in de plaatselijke ronden had hij super benen. Hij zette zijn ploegmaat af in het centrum van Nokere en ging nadien zien eigen kans. Waar iedereen in de linkse bochten de buitenkant nam, gleed Mathias links heel wat renners voorbije. Het leverde hem een schitterende ereplaats op! 10de, wie had dat durven denken? Er zitten een paar onbekende namen voor hem, maar als je ziet wie hij voorafgaat kunnen we alleen maar beamen dat dit een schitterende prestatie is. Vrijdag start Mathias in de Handzame Classic en dan krijgt hij een weekend rust.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *