15 maart – 72ste Danilith Nokere Koerse

Vandaag,woensdag, komt Mathias aan de start van de 72ste Danilith Nokere Koerse. Er komen 6 World Tour teams aan de start in Deinze, daarnaast is het continentaal Team Cibel Cebon ook van de partij. Na 82 Km beginnen ze aan de 7 plaatselijke ronden, van elk 13.2 Km, op en rond Nokere Berg.In deze ronden zijn telkens de nieuwe kasseizone van de Herlegemstraat en een korte helling, de Meirestraat, opgenomen. De organisatoren hopen daarmee een nog iets pittiger finale te krijgen. Volgende ploegen komen aan de start: BMC, Lotto-Soudal, Bora-Hansgrohe, Katusha-Alpecin, LottoNL-Jumbo, Team Sunweb, Veranda’s Willems-Crelan, Aqua Blue Sport, CCC, Cofidis, Direct Energie, Fortuneo-VItal Concept, Gazprom-RUsvelo, Israel CT, Nippo-Vini Fantini, Roompot-Nederlandse Loterij, Sport Vlaanderen-Baloise, Wanty-Groupe Gobert, WB-Veranclassic, Cibel-Cebon, Joker-Icopal, Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en Tarteletto-Isorex!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *