Update gezondheidstoestand Mathias

Anderhalve week geleden kwam Mathias ten val in de Adriatica Ionica Race met als gevolg een gebroken enkel en neus. Mathias werd nog dezelfde dag geopereerd in het ziekenhuis van Gorizia in Italië. Vorige week woensdag werd hij overgebracht naar het ziekenhuis in Gent waar een tweede operatie volgde. Kort na de operatie kreeg Mathias het droevig bericht te horen dat een van zijn trainingsmaten Bjorg Lambrecht ten val kwam in de Ronde van Polen en kort nadien aan zijn verwondingen overleed. Dit was ook voor Mathias een serieuze mokerslag, Mathias was en is er kapot van. Kort nadien stond de chirurg aan Mathias bed met de melding dat er de volgende dag een nieuwe operatie zou volgen, de huid rond de wonde was aan het afsterven. Ondertussen is deze operatie voorbij en werd er nu gestart met een vacuümtherapie, om al het vocht uit de wonde te verwijderen. Deze therapie zal twee weken in beslag nemen met als gevolg dat Mathias nog een paar weken in het ziekenhuis zal verblijven. Het valt Mathias zwaar dat hij niet kan aanwezig zijn op de begrafenis van Bjorg. Nadien volgt er een lange revalidatie voor Mathias.

Langs deze weg betuigen wij ons oprechte medeleven aan de familie, vrienden, team, … van Bjorg, rust zacht Bjorg!

This article has 1 Comment

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *