Pech slaat toe in de 3de rit van de Adriatica Ionica Race

De 3de rit van de Adriatica Ionica Race tussen Padola en Cormon/Monte Quarin werd opnieuw gedomineerd door Deceuninck – Quick Step, Remco Evenpoel won afgescheiden, zijn ploegmaat Philippe Gilbert won 2’13’’ later de sprint voor de 2de plaats voor Mathias zijn ploegmaat Maurits Lammertink. Mark Padun begint als leider aan de laatste rit met 6’ voorsprong op Ben Hermans. Mathias was gisteren de pechvogel van de dag, mede door het slechte weer kwam hij zwaar ten val in een afdaling en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. We hopen later op de dag meer info te kunnen meedelen over zijn gezondheidstoestand. We wensen Mathias veel succes en een spoedig herstel.

This article has 1 Comment

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *