Een 40ste plaats voor Mathias, de tijdsverschillen zijn enorm groot door de slechte weersomstandigheden

De 2de rit van de Adriatico Ionica race (2.1) ging van Palmanova naar Lago di Misurina, het werd een zware etappe, alle ingrediënten waren aanwezig, een 4-tal zware hellingen, hoge temperaturen, regen, hagel, etc. De renners kregen het dus hard te verduren, de tijdsverschillen waren zeer groot. Vroeg in de koers, na 30 Km trokken 3 renners in de aanval m.o.m. Edward Theuns, later ging een groepje van 11, waaronder Remco Evenpoel, in de achtervolging, de koplopers werden ter plaatse gelaten. De laatste Col wordt aangesneden met 10 koplopers, Remco probeert het nog even alleen maar krijgt geen vrijgeleide, hij werd knap 9de. Marc Padun wint de rit, Mathias werd mooi 40ste op 30’26’’. De laatste bus kwam binnen op meer dan 1 uur, zo zwaar was het. Vandaag rijden de renners van Padola naar Cormòns/Monte Quarin, een rit van 204 Km.

hagel, regen en sneeuw

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *