Mathias finisht als 39ste in de 1ste rit van de Adriatica Ionica Race

Gisteren werd de 1ste rit gereden van de Adriatico Ionica race (2.1) tussen Venezia en Grado over 186 Km. De rit werd gedomineerd door Deceuninck – Quick Step, José Alvaro Hodeg won en zijn 2 ploegmaats Sénéchal en Gilbert flankeerden hem op het podium. Het werd een stofferige koers met heel wat off-road wegen, de koers werd ook ontsierd door de vele valpartijen. Gelukkig kon Mathias zich rechthouden, hij kwam aan in het peloton en finishte als 39ste. Vandaag rijden de renners van Palmanova naar Lago di Misurina, een rit over 204,6 Km. Ze krijgen onderweg een paar serieuze bergen voor de wielen en de aankomst ligt boven op The Cime di Laveredo, een col van 1ste categorie van 7.5 Km lang met een gemiddelde van 7.5%. Veel succes Mathias!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *