Een 35ste plaats voor Mathias in het BK te Gent

Met een volle supporters bus van De Blinkende Spaak richting Scheldewindeke waar de renners 4 keer de kasseien van de Lange Munte moesten trotseren. Er was al direct afscheiding, mede door valpartijen, etc. Mathias kwam in groep 3 voor en wist ons nadien te vertellen dat de benen niet goed waren. Eénmaal richting Gent kwam Mathias er door en kon hij zich handhaven vooraan in het peloton. Iedereen kent ondertussen het koersverloop, een sterke Remco Evenpoel, Lotto-Soudal die het niet kon afmaken, de nieuwe sprintkoning Tim Merlier boekte zijn tweede zege in één week tijd, etc… Voor Roompot-Charles werd Michael Van Staeyen 7de en Mathias werd knap 35ste, hij had niet de goede benen en de koers was ook niet selectief genoeg. Nu volgt er een rustperiode van een 3-tal weken, wanneer Mathias weer en waar aan de start komt kan je hier vernemen! We wensen Mathias de nodige rust en een opbouw naar een opnieuw goede periode!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *