Mathias wordt 50ste in Halle – Ingooigem

Vijf renners kleurden de vroege ontsnapping in Halle – Ingooigem, nl. Elias Van Breussegem, Thomas Joseph, Adam Lewis, Gianni Marchand en Cormac McGeough. Op 50 Km van het einde waren ze er aan voor de moeite, nadien volgde er nog een ontsnapping van het 3-tal Mikkel Frølich Honoré, Jonas Koch en Damien Touze maar deze ontsnapping werd even later ook teniet gedaan. Daarna regende het ontsnappingen maar het al fel uitgedund peloton liet niet begaan. De laatste 50 Km kwam Mathias uitdrukkelijk in beeld, hij was een sterke koers aan het rijden, iedereen zag het uitgenomen de commentatoren van Sporza. De sprint werd nog ontsierd door een valpartij, waardoor er enkele renners een ereplaats aan hun neus zagen voorbij gaan. Ex-ploegmaat van Mathias, Dries De Bondt won voor Piotr Havik en Philippe Gilbert, eerste renner van Roompot – Charles werd Boy Van Poppel op plaats 12, Mathias werd 50ste, hij liet de spurt aan zich voorbij gaan, hij had gans de dag hard gewerkt voor de ploeg.Mathias heeft echt de goede vorm te pakken, dit is hoopvol voor het BK, we duimen alvast voor zondag.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *