Opnieuw een knappe koers van Mathias!

Vandaag werd in Brugge de Elfstedenronde betwist, een koers met een mooi deelnemersveld. Op zo’n km van het einde reed er een grote kopgroep vooruit met o.m. de bedrijvige Jan Willem Van Schip. In het peloton stopten de mannen van Roompot Charles mooi af. Quick Step was heel bedrijvig in de achtervolging. Toen alles weer samen kwam was het opnieuw Van Schip die ten aanval trok, nu kreeg hij Luuc Bugter mee. Van Schip knapte het meeste werk op, Bugter nam zelden over. In de kop van het peloton was Mathias op te merken, Quick Step zette hun treintje op met opnieuw een hardwerkende Tim Declercq. Op een Km van het einde was het liedje van de vluchters uitgezongen. Quick Step trok de sprint aan voor Fabio Jakobsen, hij kon het niet afmaken, met een geweldige sprint kwam Tim Merlier als ste over de streep voor Jakobsen en Philipsen. Jesper Asselman was als 9de de eerste renner van Roompot, Mathias die in de uitgedunde kopgroep aanwezig was bolde als 20ste over de meet. Hij heeft een karrenvracht werk verricht en mag terugkijken op een zeer verdienstelijke koers.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *