Een nieuwe ereplaats in de 6de rit van de Ronde van Catalonië

De 6de rit van de Ronde van Catalonië ging van Valls naar Vila-Seca over 169 Km, met een paar cols van 3de categorie lag de lastigheidsgraad toch een stuk lager. Na een goede 30 Km gingen er vijf renners aan de haal, Floris Detier, Bouchard, Jozef Cerny, Itturri en Oscar Riesebeeck van Roompot-Charles. De vluchters werden laat, op 12 Km van de meet, gegrepen en de sprinters werden in stelling gebracht. Het peloton trok zich op een lint, een paar late ontsnappingen werden direct in de kiem gesmoord, zoals verwacht spurten de renners voor de zege. Een tweede zege voor Michael Matthews die won voor Phil Bauhaus en Daryl Impey. Mathias behaalde, voor de 2de dag op rij, opnieuw een heel mooie ereplaats en kwam als 15de over de streep, gewoonweg schitterend. Een dikke proficiat Mathias!

This article has 1 Comment

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *