11/02/2018: Trofeo Laigueglia: Volg deze wedstrijd via livestream via www.oasport.it

Aanstaande zondag 11 februari is de Ligurische kust het decor van de Trofeo Laigueglia (1.HC). In het noordwesten van Italië mogen de renners zich opmaken voor een wedstrijd waarin de nodige klimkilometers gemaakt moeten worden. De renners krijgen een pittig parcours, met enkele mooie hellingen, van ong. 204 km voor de wielen. Deze wedstrijd heeft een mooie erelijst, m.o.m Filippo Pozzato, Luca Paolini wonnen recent nog deze koers, als we verder terugkijken dan vinden we ook Merckx, R. De Vlaeminck en Beppe Saronni. We wensen Mathias veel succes.Nog even meegeven dat je de koers via livestream kan volgen op www.oasport.it. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *