De afsluitende tijdrit van De Ster van Bessèges

De afsluitende tijdrit van de Ster van Bessèges was een kolfje naar de hand van Tony Gallopin, de hardrijder van AG2R was de sterkste over 10,74 km en had 20 sec. voorsprong op Yoann Paillot en 22 sec. op Sylvain Chavanel. Mathias kwam als 93ste aan met een goede 2 min. achterstand en was allesbehalve tevreden over zijn tijdrit. In deze discipline kan Mathias nog een stap vooruitzetten, dat beseft hij heel goed, maar door hard te werken komt hij er wel! Mede door winst in de tijdrit werd Tony Gallopin eindwinnaar van deze Ster van Bessèges voor Christophe Laporte en Yoann Paillot. Sean De Bie werd als 8ste de 1ste renner van Veranda Willems Crelan, Mathias mag met zijn 52ste plaats terugblikken op een verdienstelijke 52ste plaats op 2 min. 31sec. van de winnaar. Goed gereden Mathias!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *